Veiligheidskundig toezicht bouw windparken voor ENERCON

Veiligheidskundig toezicht bouw windparken voor ENERCON

Kader ondersteunt ENERCON bij het veiligheidskundig toezicht tijdens de bouw van windparken op diverse locaties in het land. Zowel in de voorbereidingsfase als de uitvoeringsfase levert Kader toegevoegde waarde voor een veilige bouw van windturbines conform wet- en regelgeving.

Onze veiligheidskundigen stellen onder andere een hijsplan op voor het hijsen van turbineonderdelen en fungeren als vraagbaak voor de medewerkers op de projectlocatie. Zij werken samen en overleggen met alle betrokkenen van het project om de bouw zo vloeiend en veilig mogelijk te laten verlopen. Verbeterpunten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu worden overlegd met de project manager van ENERCON en de contactpersoon van de opdrachtgever op de bouwlocatie en worden zo snel mogelijk aangepast.

uitvoeringsfase bouw enercon

Veiligheidskundige Kader:

"Een project uitvoeren voor ENERCON is uitdagend. Met een projectteam zorgen we voor de veiligheid tijdens de bouw van windturbines. Er zijn verschillende onderaannemers die op de locatie komen. Er is een hoge doorloopsnelheid van mensen op de locatie en iedere activiteit brengt zijn eigen risico’s met zich mee"

Bel mij!
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring