030 243 64 64

CE markering machine op afstand waarborgt bedrijfscontinuïteit opdrachtgever

Kader verzorgde een CE markering machine op afstand en kwam daarmee tegemoet aan de spoedaanvraag van de opdrachtgever. Opdrachtgever heeft een buigmachine ontwikkeld waarvan een aantal eerste orders voor productie in ontvangst zijn genomen. Zoals voor elk nieuw ontworpen machine geldt, moest ook deze buigmachine voor in gebruik name voldoen aan de eisen van de op de Machinerichtlijn gebaseerde Warenwetbesluit Machines. Kader gaf gehoor aan de spoedaanvraag en zorgde voor een directe en veilige invulling van het CE markeringstraject.

Chris Vulker, veiligheidskundige Kader:

Chris Vulker, veiligheidskundige Kader:

“Via een videoverbinding heb ik samen met de opdrachtgever de buigmachine grondig geanalyseerd. Op deze manier kon de opdrachtgever mij een goede uitleg geven van de werking van de machine en was er voor beide partijen ruimte voor het stellen van vragen.”

De online manier van samenwerken is positief ontvangen en de opdrachtgever is enthousiast over de uitvoering van dit CE markeringstraject op afstand.

“Doordat Kader het CE markeringstraject direct online kon uitvoeren, konden wij binnen een korte tijd beginnen met de levering van de geplaatste orders. Het CE markeringstraject was prima op afstand uit te voeren. Hierdoor bleef onze bedrijfscontinuïteit gewaarborgd.”

Download ons magazine met een selectie van referenties in diverse branches!

Deel dit bericht:


Bel mij
Vul hier je gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring