030 243 64 64
HSE coördinatie voor hoofdaannemer Lamein bij de uitbreiding van productielocatie Kikkoman

HSE coördinatie voor hoofdaannemer Lamein bij de uitbreiding van productielocatie Kikkoman

Kader verzorgde de HSE coördinatie voor hoofdaannemer Lamein bij de uitbreiding van een bestaande productielocatie van producent Kikkoman Foods Europe. Zowel in de voorbereidingsfase als tijdens de uitvoeringsfase van de bouw ontzorgde Kader de opdrachtgever in het borgen van de veiligheid op projectlocatie.

Voor start van de daadwerkelijke bouw zijn diverse Arbo wettelijk verplichte documenten opgesteld. Zo zijn onder andere de contouren van het VGM beleid uiteengezet, bouwwerkzaamheden aangemeld bij de ISZW en VGM plannen van onderaannemers beoordeeld en gecontroleerd. Tijdens de uitvoering van de bouw verzorgde Kader de V&G coördinatie en het veiligheidskundig toezicht op projectlocatie. Het toezicht houden op naleving van het VGM beleid, het opstellen en bijhouden van het VGM dossier, het opstellen van werkvergunningen en de uitvoering van werkplekinspecties en risicoanalyses behoorden tot de dagelijkse werkzaamheden.

Door de goede ervaringen met de veiligheidskundige ondersteuning op de projectlocatie heeft Kader op verzoek van opdrachtgever vervolgens ook de HSE coördinatie voor de draaiende productielijnen en opslaglocatie verzorgd. Met het veiligheidskundig advies aan het managementteam en de medewerkers werd er op diverse afdelingen vooruitgang geboekt met betrekking tot veilig werken en een gezonde werkplek.

Richard Schut, veiligheidskundige Kader:

‘Tijdens de ondersteuning van deze opdrachtgever, kwamen veel facetten qua veiligheid aan de orde. Niet alleen op het bouwproject zelf maar ook op de productielocatie en de opslaglocatie. Dit zorgde voor een afwisselend takenpakket, waardoor op verschillende afdelingen het veiligheidsbewustzijn is vergroot.’

Projectmanager hoofdaannemer Lamein:

‘Mocht er op een volgend groot project veiligheidskundige ondersteuning nodig zijn, zullen we zeker aan Kader denken.’

Een mooi project waar wij met trots op terugkijken!

Download ons magazine met een selectie van referenties in diverse branches!

Deel dit bericht:


Bel mij
Vul hier je gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring