030 243 64 64
Projectveiligheid in facilitaire dienstverlening voor ISS Nederland

Projectveiligheid in facilitaire dienstverlening voor ISS Nederland

Kader verzorgt al geruime tijd het HSE management voor ISS Nederland. Op regelmatige basis vraagt ISS ons de veiligheid en gezondheid van medewerkers op een project te bewaken en borgen. Met onze specialistische kennis en ervaring zetten wij Middelbare en Hogere Veiligheidskundigen in op een projectlocatie en dragen op deze manier zorg voor het HSE management.

ISS Nederland is wereldwijd marktleider op het gebied van facility services en is actief in meer dan 50 landen. Sinds 2017 is ISS een samenwerking aangegaan met Heineken Nederland voor de invoering van integrale facilitaire dienstverlening binnen het Heineken kantoor in Zoeterwoude, 4 productielocaties (3 brouwerijen en 1 frisdrankproductielocatie) en 9 distributiecentra. De scope van activiteiten bestaat uit 27 facilitaire services die worden uitgevoerd.

 

Kader draagt bij aan gezond en veilig werken ISS Nederland

Rol Kader bij integrale facilitaire dienstverlening Heineken

Door de jarenlange samenwerking en goede ervaringen met Kader was het voor ISS een logische stap om Kader het HSE management, dat deel uitmaakt van de integrale facilitaire dienstverlening, te laten verzorgen. De opdracht voor de projectveiligheid bij Heineken loopt door 2022.

Kader voert een breed palet aan diensten uit en ontzorgt daarmee ISS op het gebied van HSE management binnen de opdracht die ISS voor Heineken verzorgt.

Werkzaamheden

Er is gestart met het opstellen van een HSE implementatieplan en vervolgens het invullen van een AAI-lijst. Operationele en beleidsmatige RI&E’s op verschillende bedrijfsonderdelen en locaties worden uitgevoerd en bewaakt en de daaruit voortvloeiende actiepunten worden opgevolgd. TRA’s worden vastgesteld en het VGM-plan en werkplekinspectiesprocedures worden vastgesteld en opgevolgd.

Tevens voeren de veiligheidskundigen SHE audits uit, stellen rapportages op en bewaken en volgen actiepunten op. Voor ISS diensten worden Business continuity plans (BCP’s) vastgesteld en uitgevoerd.

Download ons magazine met een selectie van referenties in diverse branches!

Bel mij
Vul hier je gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring