030 243 64 64

Projectveiligheid transformatieproject internationale projectontwikkelaar

In opdracht van een internationale projectontwikkelaar verzorgde Kader de projectveiligheid bij de verbouw en transformatie van een warenhuis naar een 24/7 volautomatisch fulfilment center.

Vanuit het omgebouwde fulfilment center is het mogelijk om online te leveren aan 8 miljoen klanten in Nederland en België. Het pand dat eerst als warenhuis diende, is grotendeels verbouwd naar een ruime hal voor de plaatsing van palletstellingen en bulkopslag met geautomatiseerde sortering en effectieve logistieke middelen en zal op korte termijn in gebruik worden genomen. Kader stelde een V&G plan op en verzorgde de V&G coördinatie op projectlocatie tijdens de uitvoeringsfase.

Voor de start van de verbouw heeft Kader het project aangemeld bij de Inspectie SZW en het V&G plan uitvoeringsfase opgesteld. In het V&G plan uitvoeringsfase worden veiligheids- en gezondheidsrisico’s en beheersmaatregelen beschreven, maar ook de planning, betrokken partijen en samenwerking van hoofd- en onderaannemer(s) op het gebied van veiligheid en gezondheid.

Met de inzet van een V&G coördinator vanuit Kader, kon de opdrachtgever voldoen aan de verplichting van het aanstellen van een V&G coördinator tijdens de uitvoeringsfase. Kader hield toezicht op het naleven en bijwerken van de afspraken uit het V&G plan, stelde het HSE beleid op en adviseerde over veilig en gezond werken. Daarnaast werden V&G plannen van hoofd- en onderaannemers beoordeeld, werkvergunningen uitgeschreven, risicoanalyses uitgevoerd en werd toezicht gehouden op het naleven van wet- en regelgeving.

Kevin Scholten, relatiebeheerder Kader:

Kevin Scholten, relatiebeheerder Kader:

“Ik ben enorm trots op wat wij vanuit Kader hebben neergezet voor een veilige en gezonde uitvoering van dit transformatieproject. Hierin hebben wij onze opdrachtgever echt kunnen ontzorgen. Extra bijzonder in een tijd waarin online shoppen een enorme boost een andere lading heeft gekregen!”

Download ons magazine met een selectie van referenties in diverse branches!

Deel dit bericht:


Bel mij
Vul hier je gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring