030 243 64 64
Uitreiking Health & Safety Award Schipper Vloeren B.V.

Uitreiking Health & Safety Award Schipper Vloeren B.V.

In De Europoort Rotterdam wordt momenteel door Innocent Drinks, fabrikant van smoothies en vruchtensappen, gebouwd aan een CO2-neutrale fabriek genaamd ‘The Blender’. Kader ontzorgt hierbij aannemer Schipper Vloeren B.V. op het gebied van HSE Management, zowel beleidsmatig als in de uitvoering.

Een veiligheidskundige professional van Kader verzorgt met name het beleidsmatige deel van het HSE management voor Schipper Vloeren B.V. In de rol van V&G Coördinator houdt hij zich bezig met het complete traject van beleidsontwikkeling en -advisering tot voorlichting van nieuwe medewerkers. Om de veiligheid en gezondheid van de medewerkers te waarborgen en te blijven voldoen aan de Arbowetgeving, is het belangrijk de risico’s en beheersmaatregelen vooraf te onderzoeken en beschrijven. Eén van de specifieke werkzaamheden van onze veiligheidskundige professional is daarom het opstellen van een Risk Assessment Method Statement, inclusief een Taak Risico Analyse voor elk werkproces. Hij houdt daarnaast toezicht op de naleving van de Arbowet en dient als vraagbaak op het gebied van HSE Management.

‘’We zijn ontzettend trots dat onze opdrachtgever de Safety Award in ontvangst mocht nemen. Het is een uitdagend project met een grote diversiteit aan werkzaamheden waarbij we Schipper Vloeren B.V. graag ontzorgen op het gebied van HSE Coördinatie, zodat alle werknemers weer veilig en gezond aan het eind van de dag naar huis kunnen. Dat onze inzet ook door Innocent Drinks opgemerkt wordt, waarderen we enorm!”.

Veiligheidskundig adviseurs van Kader

Praktische vertaling van HSE plan naar werkvloer

Een andere veiligheidskundige professional van Kader zorgt voor een goede uitvoering van het HSE plan uitvoeringfase. Net als zijn collega is hij dagelijks op het project aanwezig om de opdrachtgever te ontzorgen. Dit doet hij door het HSE plan professioneel en praktisch te vertalen naar de werkvloer. Naast het verzorgen van de werkvergunningen en het houden van start-werkbesprekingen en toolboxen, voert hij regelmatig LMRA’s, werkplekinspecties en interne audits uit en houdt hij  intensief toezicht en coacht de medewerkers met betrekking tot veilig en gezond werken. Ook het verrichten van gevaarlijke stoffen metingen en het beheren van de opslag gevaarlijke stoffen, behoort tot de dagelijkse werkzaamheden van onze veiligheidskundig adviseur.

Safety Award

De inzet van de HSE professionals van Kader voor opdrachtgever Schipper Vloeren B.V., is ook bij opdrachtgever Innocent Drinks niet onopgemerkt gebleven. Afgelopen maand werd voor de eerste keer de Health & Safety Award uitgereikt voor ‘Contractor of the Month’ –  Schipper Vloeren mocht deze in ontvangst nemen.

Deel dit bericht:


Bel mij
Vul hier je gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring