030 243 64 64

Veiligheidskundig toezicht bij uitbreiding productieomgeving

Xycarb Ceramics B.V. heeft Kader benaderd voor het veiligheidskundig toezicht bij de uitbreiding van haar productieomgeving. De bouw van een nieuwe productieomgeving vindt plaats naast de al bestaande productieomgeving

De veiligheid op de bestaande productieomgeving wordt geborgd door een eigen veiligheidskundige van Xycarb Ceramics. De rolverdeling is duidelijk afgestemd, Kader richt zich op het borgen van de veiligheid bij de bouw van de nieuwe productieomgeving. Een goede samenwerking is van groot belang voor het welslagen van dit project, genaamd ‘Rebuild’.

De continuïteit van de productie heeft de hoogste prioriteit, hierdoor ligt er een enorme uitdaging. Enerzijds moet de fabriek op volle toeren blijven draaien, anderzijds dient de veiligheid van werknemers, aannemers en omwonenden gewaarborgd te blijven.

Dagelijks toezicht

Resultaat is een intensieve en mooie samenwerking tussen de veiligheidskundige van Xycarb Ceramics B.V. en Kader. Met volledig vertrouwen wordt het beste in elkaar naar boven gehaald!

De veiligheidsdeskundige van Kader heeft ruime ervaring in de bouw en voert werkzaamheden uit op basis van vigerende wet- & regelgeving en vanuit de visie, cultuur en het gedachtegoed van Xycarb Ceramics B.V. Er wordt dagelijks toezicht gehouden op de bouwplaats en gezorgd dat alle partijen zich aan de veiligheidsvoorschriften conformeren en dat productieverstoringen voorkomen worden. Kader draagt tevens zorg voor een gestructureerde coördinatie, uitvoering, aansturing en bewaking van de follow-up van audit- en TRA-resultaten.

Continuïteit door flexibele inzet veiligheidsdeskundigen

Omdat de continuïteit van de productie van groot belang is, zet Kader niet alleen een fulltime veiligheidskundige in voor het veiligheidskundig toezicht, maar ook flexibele inzet van veiligheidsdeskundigen. Daar waar nodig worden werkzaamheden opgepakt door veiligheidskundigen van Kader, die bij aanvang van het project continu op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen en werkzaamheden.

Onder het motto ‘beter voorkomen dan genezen’, wordt iedereen die werkzaam is op de bouwplaats, proactief gecoacht door de veiligheidskundige van Xycarb Ceramics B.V. Xycarb Ceramics B.V. is een toonaangevende wereldwijde leverancier van geïntegreerde producten van kwarts, grafiet en geavanceerde technische keramische producten. Binnen de led-industrie is Xycarb Ceramics B.V. wereldwijd marktleider.

Download ons magazine met een selectie van referenties in diverse branches!

Deel dit bericht:


Bel mij
Vul hier je gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring