030 243 64 64

Veiligheidskundige ondersteuning ontzorgt opdrachtgever vitale sector

Voor een opdrachtgever in de vitale sector levert Kader veiligheidskundige ondersteuning bij risicovolle werkzaamheden op locatie. Ook in de huidige Corona-crisis worden deze veiligheidskundige werkzaamheden voortgezet.

Chris van Opstall, veiligheidskundige Kader:

Chris van Opstall, veiligheidskundige Kader:

“Wij ontzorgen de opdrachtgever met onder andere het uitwerken van V&G plannen, het aanvragen en controleren van werkvergunningen en veiligheidskundige coaching van medewerkers.

Omdat arbeidshygiëne in ons DNA zit, zit onze meerwaarde in deze crisis ook in het toezicht op een goede naleving van de hygiënemaatregelen”

Het aantal medewerkers op locatie is teruggebracht naar een beperkt en noodzakelijk aantal uitvoerende medewerkers. Hierdoor kunnen de richtlijnen van het RIVM goed worden nageleefd. Onder andere posters met de 1,5 meter regel, de inrichting van diverse handen-was locaties, de inzet van extra schoonmakers, het opnieuw inrichten van kantoorruimtes en afstandsstrepen dragen bij aan het strikt kunnen naleven van de hygiënemaatregelen.

De SHE-manager over de veiligheidskundige inzet van Kader:

“ Door de veiligheidskundige ondersteuning van Kader kunnen de werkzaamheden op een verantwoorde en veilige manier, al dan niet in een afgeslankte vorm, doorgaan. Met Kader hebben we de projectveiligheid naar een hoger niveau getild en dit niveau wordt ook in de Corona-crisis gewaarborgd.”

Kader biedt deze opdrachtgever doorlopend veiligheidskundige ondersteuning bij het verhogen van de brandveiligheid op de gehele locatie. Hierbij worden op de productielocatie sprinklerinstallaties geïnstalleerd en brandwanden en waterbassins geplaatst.

Binnenkort wordt gestart met het vervangen van vloeren in verband met microbiologische besmetting en zullen er nieuwe waterbronnen geboord worden.

Ook dan zal Kader nog steeds invulling blijven geven aan projectveiligheid en deze opdrachtgever op een veilige manier continuïteit in veiligheid bieden!

Download ons magazine met een selectie van referenties in diverse branches!

Deel dit bericht:


Bel mij
Vul hier je gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring