030 243 64 64

Veiligheidskundige ondersteuning op afstand voor Voestalpine

Kader verzorgt in de huidige Corona-crisis veiligheidskundige ondersteuning op afstand voor opdrachtgever Voestalpine. Op deze manier geeft Kader op een veilige manier toch invulling aan de reguliere werkzaamheden zoals Voestalpine van ons gewend is.

De fysieke afspraak werd in overleg met Voestalpine vervangen door een online overleg. Via MS Teams is het Risicoregister verder uitgewerkt en is het V&G-plan voor de verhuizing van een productielijn opgesteld. Zo zijn acties die de komende periode kunnen worden uitgevoerd helder uiteengezet.

Theo Braams, KAM Manager Voestalpine:

“Ook in tijden van Corona blijft communicatie met ondersteunende partners belangrijk. Gelukkig kunnen Kader en D&F ons blijvend helpen met remote ondersteuning via MS Teams. Overleg met meerdere mensen vanuit verschillende locaties en documenten delen is ‘gewoon’ mogelijk. Zo kunnen we continuïteit houden in gezamenlijke projecten. Het werk gaat door!”

Jaap Munter, HSE adviseur Kader:

Jaap Munter, HSE adviseur Kader:

“Het online samenwerken biedt goede mogelijkheden om gezamenlijk een document in te zien en hierover in gesprek te gaan. Ik ben blij dat we op deze manier de geplande werkzaamheden gewoon konden continueren."

Naast de reguliere werkzaamheden is ook de geplande fysieke meeting tussen Kader, D&F en Voestalpine online op afstand ingevuld. Deze meeting stond in het teken van kennismaking en het onderzoeken van behoefte en mogelijkheden omtrent veiligheidscultuur. Met de recentelijke uitbreiding van Kader met de D&F groep is de expertise op het gebied van veiligheidscultuur en technische veiligheid uitgebreid.

Alle partijen kijken terug op een constructief online overleg, waarin mooie stappen zijn gezet en op een veilige manier invulling is gegeven aan continuïteit in veiligheid!

Meer over onze aangepaste bedrijfsvoering nav het Coronavirus

Kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op!

Download ons magazine met een selectie van referenties in diverse branches!

Deel dit bericht:


Bel mij
Vul hier je gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring