030 243 64 64
Veiligheidsmanagement voor NS Operatie: Onderhoud en Service

Veiligheidsmanagement voor NS Operatie: Onderhoud en Service

Kader verzorgt met haar interim Veiligheidsdeskundigen de VGM coördinatie op verschillende locaties van het onderhoud- en servicegedeelte van NS. Binnen dit gedeelte van NS wordt onderhoud gepleegd, worden reparaties uitgevoerd, wielstellen en -assen vervangen, wielen gedraaid, toiletten gespoeld en gereinigd en treinstellen schoongemaakt. Binnen het servicegedeelte van NS voeren monteurs controles uit aan treinstellen, worden storingen verholpen en kleine reparaties uitgevoerd.

Kader is vraagbaak op het gebied van veiligheid op de verschillende locaties en voert uiteenlopende werkzaamheden uit. Door onze proactieve aanpak zijn wij in staat steeds meer richting te geven aan het HSE beleid on site.

Werkzaamheden

De werkzaamheden van de Kader veiligheidsdeskundige bestaan voor NS uit de beoordeling van gevaarlijke situaties, incidenten en (bijna) ongevallen en de bewaking van preventieve acties hierop, opstellen en bewaken van het HSE beleid m.b.t. spoorwegveiligheid, veilig werken aan materieel, bezoekregelingen en het gebruik van Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s).

Daarnaast worden V&G plannen beoordeeld, toezicht gehouden op werkzaamheden van derden, wordt veiligheidsbewustzijn vergroot door veiligheidsrondes en het voeren van gesprekken met management en uitvoerend personeel, incidentenonderzoek uitgevoerd en wordt geadviseerd op het gebied van machineveiligheid. Ook het uitvoeren van blootstellingsbeoordelingen aan gevaarlijke stoffen en Taak Risico Analyses (TRA’s) behoort tot de taken van onze veiligheidsdeskundige.

Download ons magazine met een selectie van referenties in diverse branches!

Kader verzorgt VGM Coördinatie voor NS Onderhoud en Service

Kader voert VGM beleid uit voor NS Onderhoud en Service

Kader verzorgt veiligheidskundige ondersteuning voor NS

Kader verzorgt HSE Management voor NS

VGM Coordinatie voor NS Onderhoud en Service - Kader HSE

Bel mij
Vul hier je gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring