030 243 64 64
V&G coördinatie uitvoeringsfase kunststofsorteerinstallatie Heerenveen voor Jorritsma Bouw

V&G coördinatie uitvoeringsfase kunststofsorteerinstallatie Heerenveen voor Jorritsma Bouw

Om beter voor het milieu te zorgen dient de recycling van kunststof aanzienlijk verbeterd te worden. Voor opdrachtgever Jorritsma Bouw verzorgde Kader V&G coördinatie bij de realisatie van de nieuwe kunststofsorteerinstallatie op Ecopark De Wierde in Heerenveen.

Het afval wordt hier door Omrin gesorteerd in vijf monostromen die kunnen worden gerecycled en als grondstof dienen voor bijvoorbeeld afvalcontainers, stofzuigers of koffiezetapparaten. De V&G coördinator is de centrale spil tijdens de uitvoeringsfase voor de afstemming van de verschillende projectactiviteiten (constructie) en de veiligheid tijdens de uitvoer daarvan. Als het noodzakelijk is om werkzaamheden anders of in andere volgorde uit te voeren dan oorspronkelijk bedacht, dan neemt de V&G coördinator uitvoering het initiatief om met de betrokken partij(en) opnieuw de risico’s en beheersmaatregelen vast te stellen en te documenteren.

De V&G coördinator is de centrale spil tijdens de uitvoeringsfase voor de afstemming van de verschillende projectactiviteiten (constructie) en de veiligheid tijdens de uitvoer daarvan.

 

De werkzaamheden van de V&G coördinator van Kader in de uitvoeringsfase waren onder meer het rapporteren aan uitvoerder of projectmanager, zorgdragen voor eventuele actualisatie van V&G Plan Ontwerpfase en toezien op naleving hiervan. Ook het toetsen van V&G deelplannen, toezien op naleving regels op de bouwplaats, coördineren van alle werkzaamheden op locatie en beheren van toegang tot projectlocatie voor bevoegd personeel behoorden tot de taken. Daarnaast verzorgde de veiligheidskundige o.a. introducties voor alle aanwezigen op het project.

Download ons magazine met een selectie van referenties in diverse branches!

Kader HSE

Kader HSE

Bel mij
Vul hier je gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring