V&G ondersteuning bij uitbreiding zuivelfabriek A-ware te Heerenveen

V&G ondersteuning bij uitbreiding zuivelfabriek A-ware te Heerenveen

Voor Jorritsma Bouw heeft Kader gedurende 1,5 jaar nagenoeg fulltime veiligheidskundige ondersteuning verzorgd tijdens de nieuwbouw van een groot zuivelproject te Heerenveen. De samenwerking verliep dusdanig positief dat Kader opnieuw werd gevraagd de veiligheidskundige ondersteuning te verzorgen, dit keer tijdens de uitbreiding van de bestaande productielocatie.

Kader HSE

In verband met de groeiende vraag naar premium speciaalkazen en kaasspecialiteiten in Europa en daarbuiten breidt Royal A-ware zijn productielocatie in Heerenveen uit. Jorritsma Bouw gaat de uitbreiding realiseren. Tijdens de nieuwbouw van de fabriek heeft Kader al met volle tevredenheid de veiligheidskundige ondersteuning verzorgd. Voor de uitbreiding is Kader opnieuw gevraagd om Jorritsma Bouw te ontzorgen op gebied van veiligheidsbeheersing.

Veiligheid

De veiligheid op de bouwlocatie speelt een belangrijke rol. Vanuit de opdrachtgever zijn strenge veiligheidseisen voorgeschreven. Kader heeft een fulltime veiligheidskundige op MVK-niveau geplaatst. De veiligheidskundige draagt zorg voor actuele veiligheidsplannen, organiseren van startwerk- en toolboxbijeenkomsten. Daarnaast houdt de veiligheidskundige intensief veiligheidstoezicht op de bouwplaats en coacht operationele medewerkers op veiligheid en gezondheid. Er is een toegangscontrole en we maken bij dit project gebruik van de Bouwpas. De Bouwpas is een slimme oplossing waarmee onderaannemers en arbeidskrachten zich vooraf online kunnen aanmelden voor de bouwplaats. Het systeem zorgt ervoor dat alle relevante gegevens van bouwplaatsmedewerkers altijd beschikbaar zijn bij interne en externe controles. Zo hebben zowel controlerende instanties als onze uitvoerder in één oogopslag zicht op wie er op de bouwplaats is en wat de onderlinge relaties in de keten zijn. Gegevens worden gestructureerd en veilig opgeslagen.

Deel dit bericht:


Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring