030 243 64 64
Werkinstructies (SOP’s) voor productieomgeving VBI-Huissen

Werkinstructies (SOP’s) voor productieomgeving VBI-Huissen

Kader heeft werkinstructies, de zogenaamde Standard Operation Procedures (SOP’s) voor VBI Huissen verzorgd. Het vastleggen van duidelijke SOP’s, standard operating procedures, is een voorwaarde voor een veilige en goed functionerende organisatie. Met de SOP’s zal de veiligheid toenemen, is de kennis beter geborgd en kunnen medewerkers sneller worden opgeleid.

Onze veiligheidsdeskundigen hebben werkinstructies opgesteld voor alle functies in de productieomgeving, zoals een zogenaamde SOP voor de ‘operator zaagmachine’, ‘operator stortmachine’, etc. Tevens zijn verbeterpunten aangedragen voor situaties die tijdens de rondes door onze veiligheidsdeskundigen werden geconstateerd. Deze punten zijn vastgelegd in een zogenaamde SHE rapportage.

P. de Voort, Plantmanager VBI-Huissen:

P. de Voort, Plantmanager VBI-Huissen:

"Wij hadden grote behoefte aan het vastleggen van werkzaamheden en afspraken. In de loop der jaren waren verschillende en zelfs tegenstrijdige afspraken gemaakt. Met de inzet van Kader hebben we nu heldere, eenduidige en goed leesbare werkinstructies, de zogenaamde Standard Operation Procedures (SOP’s) gemaakt. Kader is specialist als het gaat om het opstellen en vastleggen van SOP’s. Kader interviewt op de werkvloer, verwerkt dit een visuele SOP en toetst deze vervolgens bij het MT en de operators."

Download ons magazine met een selectie van referenties in diverse branches!

Deel dit bericht:


Bel mij
Vul hier je gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring