Vacatures 20/10/2020
Vacature Arbeidshygiënist

Vacature Arbeidshygiënist

Voor de uitbreiding van onze business unit HSE Management, zijn wij op zoek naar een ervaren arbeidshygiënist. Vind jij het leuk om opdrachtgevers in heel Nederland te adviseren en begeleiden bij projecten gericht op risicobeheersing? Dan kun jij zomaar zijn wie wij zoeken!

Wat ga je doen?

Jij houdt ervan om klanten te bezoeken omdat je graag adviseert op het gebied van arbeidsomstandigheden. Je hebt een belangrijke rol in de gedragsveranderingen die binnen organisaties plaatsvinden ten opzichte van veiligheid. Je formuleert het beleid, implementeert dit en toetst het geïmplementeerde beleid in de praktijk. Gezondheid, veiligheid en vitaliteit voor werknemers is jouw passie. Je bent onder andere verantwoordelijk voor werkplekonderzoeken, RI&E’s, training of voorlichting geven, blootstelling aan gevaarlijke stoffen, fysieke belasting.

Wat breng je mee?

Je bent een opgeleid (gecertificeerd) Arbeidshygiënist op HBO-niveau. Tevens ben je tenminste 3 jaar werkzaam in een soort gelijke functie. Je hebt affiniteit met MKB klanten, bent in het bezit van een rijbewijs B en bent bij voorkeur woonachtig in de regio Midden Nederland. Wij vragen flexibiliteit voor wat betreft je reisbereidheid. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd door heel Nederland.

Wat bieden wij?

Word jij Arbeidshygiënist bij Kader? Dan kun je rekenen op een afwisselende werkweek van 32-40 uur, met werkzaamheden in heel Nederland. Hiervoor krijg je van ons een op kennis en ervaring gebaseerd salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, telefoon en laptop. We bieden je daarnaast een inspirerende en informele werkomgeving met ruim 180 enthousiaste en gedreven collega’s, opererend vanuit vestigingen in Almelo, Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Zeist. Er is uiteraard aandacht voor je professionele ontwikkeling en mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

Wat ga je doen?

Herken jij jezelf in dit profiel en zie je jezelf wel werken bij Kader? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie! Je kunt je sollicitatie sturen t.a.v. onze recruiter Danny Andriese

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht:


Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring