Vacatures 26/06/2020
Vacature Middelbaar Veiligheidskundige

Vacature Middelbaar Veiligheidskundige

Weet jij wat er op het gebied van veiligheid komt kijken in de bouw, infra en industrie? Is een V&G plan voor jou een bekend document? Ben jij in staat om mensen te overtuigen en informeren over veilig werken? Dan komen we graag met jou in contact.

De veiligheidskundigen van Kader bieden professionele ondersteuning bij het inrichten van de projectveiligheid en spelen in op de specifieke reikwijdte van het project, de uiteenlopende werkzaamheden en de bijbehorende risico’s. Kader zorgt daarmee voor een integrale beheersing van de arbeidsveiligheid op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. Wij zijn op zoek naar een ervaren veiligheidskundige op kortdurende of langdurende projecten, in Zuid-West Nederland inzetbaar binnen Business Unit HSE Management.

Wat ga je doen?

Als Middelbaar Veiligheidskundige van Kader houd jij je bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers bezig met het uitvoeren van Risico Inventarisaties & Evaluaties (RI&E), het opstellen van taakrisicoanalyses (TRA’s), het schrijven van werkinstructies en het bijwonen van overleg op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM). Daarnaast zullen ook het uitvoeren van (bijna) ongevallenanalyses en het leveren van verbeterplannen tot je taken behoren. Jij fungeert in jouw rol als vraagbaak op het gebied van VGWM voor overige medewerkers, je organiseert veiligheidskundige coördinatie op projecten en motiveert en enthousiasmeert medewerkers om veilig te werken.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, zelfstandige en gedreven veiligheidskundige met een aantal jaar werkervaring. Je bent daadkrachtig en hebt doorzettingsvermogen. Je denkt mee en toont initiatief. Je bent klantgericht en hebt een representatief voorkomen. Hoewel je met name in het midden van het land zult werken, horen reizen binnen Nederland en werken buiten reguliere werktijden er voor jou bij.

Inhoudelijk zoeken we ook een aantal zaken. Zo ben je minimaal in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur een technische richting of werktuigbouwkunde), een MVK-diploma en een geldig certificaat VOL-VCA. Heb je relevante werkervaring als veiligheidskundige in de bouw- infra en industrie? Dat is voor ons een pré. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Wie zijn wij?

Kader verzorgt advies en opleidingen op het gebied van kwaliteit, HSE management, informatiebeveiliging, arbo & veiligheid, milieu & duurzaamheid. Met onze teams Managementsystemen & Certificatie, Opleidingen en HSE Management werken we samen aan oplossingen voor onze opdrachtgevers. De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een afwisselende werkweek van 40 uur, het salaris bij deze 4o-urige werkweek ligt tussen €2741 en €4480 afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarnaast bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak. Je komt terecht in een groeiende organisatie met informele werkomgeving en enthousiaste collega’s, waar regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten en interessante teambijeenkomsten plaatsvinden.

Solliciteren?

Ben jij die flexibele en gedreven veiligheidskundige die graag bij uiteenlopende opdrachtgevers het verschil maakt op gebied van veiligheid en met Kader mee wil groeien? Twijfel niet, maar solliciteer vandaag nog. Stuur dan jouw CV en motivatie naar sollicitatie@kader.nl t.a.v. Christel Kroeze.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Deel dit bericht:


Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring