Vacatures 09/12/2019
Vacature QHSE Medewerker Noord-Holland

Vacature QHSE Medewerker Noord-Holland

Voor onze opdrachtgever in de regio Amsterdam (Noord-Holland) zijn wij op zoek naar een QHSE medewerker. Ben jij Middelbaar Veiligheidskundige en toe aan een andere werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever in de regio Amsterdam (Noord-Holland) zijn wij op zoek naar een QHSE medewerker.

Ben jij Middelbaar Veiligheidskundige en toe aan een andere werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken iemand die met een gezonde dosis daadkracht, eventueel na een opleiding en begeleiding on the job, zelfstandig bij de opdrachtgever aan de slag kan.

Wat ga je doen?

Veel voorkomende werkzaamheden zullen o.a. zijn: het opstellen, bewaken en (laten) uitvoeren van het QHSE-beleid en/of KAM managementsysteem van de organisatie; organiseren en uitvoeren van zowel interne als externe audits; opstellen en/of controleren van onder meer risicoanalyses, kwaliteitscontroleplannen, RI&E (risico-inventarisatie en –evaluatie), milieuaspectenanalyses, jaarplannen en jaarverslagen; analyseren van veiligheidskwesties (safety issues) en opstellen van verbeterplannen; verkrijgen, behouden en beheren van ISO certificeringen (bijvoorbeeld ISO14001, ISO9001, VCA, ISO 45001 etc.); actief creëren van draagvlak voor QHSE-beleid binnen de organisatie; adviseren van managementteam en lijnmanagement; voeren van overleg met business units en stakeholders; fungeren als aanspreekpunt voor klanten, overheidsinstanties en auditors; coachen van collega’s die te maken hebben met QHSE-beleid, zoals preventiemedewerkers, kwaliteitsmedewerkers, interne auditors en milieucoördinatoren.

Ben je bekend met de basics, maar kun je je er verder nog niet zo heel veel bij voorstellen? Ook dan komen we graag met je in contact, want dat kunnen wij je waarschijnlijk leren!

Wat breng je mee?

Wij zoeken een enthousiaste (young) professional, met minimaal HBO werk- en denkniveau bij voorkeur met een technische achtergrond (Civiel/Bouw/WTB/Elektra), die zich gemakkelijk tussen het management begeeft, maar ook op de werkvloer. Innovatief, service- en klantgericht, communicatief vaardig (ook in het Engels), veiligheidsbewust, initiatiefrijk, in het bezit van aanpassingsvermogen, integriteit en samenwerkingstalent zijn begrippen die op jou als geen ander van toepassing zijn.

Daarnaast ben je analytisch sterk, heb je gevoel voor verhoudingen, ben je flexibel en kun je goed plannen en organiseren. Je hebt al enige kennis van de wet- en regelgeving en bent bekend met ISO normeringen. Je wilt graag nieuwe materie leren en staat ervoor open om diverse opleidingen te volgen die van toepassing zijn bij de functie. Je kan hierbij denken aan VCA VOL, MVK, interne audittraining, Milieucoördinator, net wat de opdrachtgever vraagt en past bij de functie.

Wat bieden wij?

Je zal als QHSE medewerker aan de slag gaan bij onze opdrachtgever in de regio Amsterdam. Kader verzorgt de training on the job en de relevante opleidingen voor jouw functie. De overige arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Hoe werkt dat, vraag je je af? Dat is simpel: je eerste kennismaking is met ons. Wij schatten in of je in het profiel van QHSE Medewerker past en deze baan bij een opdrachtgever is waar jij enthousiast van zal worden. We stellen je dan bij die opdrachtgever voor, waarna je ook daar op gesprek gaat.

Wie zijn wij?

Kader verzorgt advies en opleidingen op het gebied van kwaliteit, informatiebeveiliging, veiligheid & arbo, milieu & duurzaamheid. Met onze Business Units Managementsystemen & Certificatie, HSE Management en Opleidingen werken we samen aan oplossingen voor onze opdrachtgevers. De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie! Je kunt jouw sollicitatie sturen t.a.v. Danny Andriese, recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

 

Deel dit bericht:


Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring