030 243 64 64
Aan het woord 15/05/2018
Veiligheidskundige Roan

Veiligheidskundige Roan

Roan Keegstra

Leeftijd: 24 jaar

Opleiding: Integrale Veiligheidskunde (Saxion Hogeschool Deventer) en Middelbare Veiligheidskunde (Kader)

Functie: Veiligheidskundig adviseur bij uiteenlopende organisaties door heel Nederland

Meteen aan de slag op projecten

Graag delen wij een successtory van één van onze Young Talents, die als net afgestudeerde Integraal Veiligheidskundige in augustus 2017 bij Kader in dienst kwam. Roan kon direct aan de slag op een project van NS Service en Onderhoud om tijdens reinigings- en onderhoudswerkzaamheden aan het rollend materieel veiligheidskundig toezicht uit te voeren, toolboxen te organiseren en verslaglegging te verzorgen m.b.t. veiligheid. Op moment van schrijven is Roan bezig met het opstellen van werkinstructies voor VBI in Weurt. Rekeninghoudend met veiligheid, kwaliteit en milieu worden de werkzaamheden geïnventariseerd en beschreven in instructies.

Hoe verliep je start bij Kader?

''De voorbereidingen voor het VCA-VOL examen deed ik vanuit m'n voortent in Frankrijk''

Roan: “De tijd van sollicitatie tot start ging heel snel. Na een positief kennismakingsgesprek in Zeist ontving ik een arbeidscontract per mail terwijl ik op vakantie was in Frankrijk. Ik was enthousiast en ben akkoord gegaan – de voorbereidingen voor het VOL-VCA examen deed ik vanuit mijn voortent. Eenmaal terug in Nederland heb ik het examen gehaald en de volgende dag ben ik al aan de slag gegaan bij Kader. Even later ben ik begonnen met de MVK opleiding binnen het Kader opleidingsinstituut, welke ik inmiddels heb behaald. Ondertussen heb ik veel ervaring mogen opdoen op de meest uiteenlopende projecten. Ik leer iedere dag en heb het enorm naar mijn zin tussen ruim honderd collega’s. Binnen de Kader Academy krijg ik heel regelmatig inhoudelijke interne cursussen op het gebied van veiligheid. Zo kan ik mij theoretisch en praktisch blijven ontwikkelen. De diversiteit aan werkzaamheden en projecten spreekt mij enorm aan.”

Zelf Young Potential worden?

Ben je ook enthousiast geworden van Roan’s verhaal? Zie jij potentie voor een rol als Young Potential en wil je meer weten over het traineeship binnen Kader? Neem dan contact met ons op om te praten over mogelijkheden voor jou.

 

 

Deel dit bericht:


Bel mij
Vul hier je gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring