030 243 64 64
Kortdurende trajecten arbeidsveiligheid

Kortdurende trajecten arbeidsveiligheid

Naast HSE management tijdens één of meerdere projectfases kunnen wij u ook ondersteunen bij kortdurende trajecten. Met deze dienstverlening ontzorgen wij u op het gebied arbeidsveiligheid en arbeidshygiëne. Dat kan als losstaand kortdurend traject of als onderdeel van onze begeleiding tijdens één of meerdere projectfases.

Met ons aanbod van kortdurende trajecten geven wij invulling aan de verplichtingen van de Arbowet. Hiermee voldoe je aan de wettelijke verplichtingen en ben je verzekerd van een efficiënte en veilige uitvoering van werkzaamheden.

Wij leveren maatwerk op operationeel, tactisch en/of strategisch niveau!

Onze mogelijkheden

Wij kunnen je ondersteunen bij de invulling van uw veiligheidsbeleid en de vertaalslag naar de praktijk. Door onze ruime praktijkervaring zijn wij in staat op basis van jouw wensen, eisen en behoefte een concrete maatwerkoplossing te bieden op het gebied van arbeidsveiligheid en arbeidshygiëne in een hoog-risico omgeving.

Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van een (aanvullende) risico inventarisatie en evaluatie, de CE markering van een machine, ongevallenonderzoek of werkplekinspecties. Heb je een tekort aan capaciteit? Dan biedt onze hands-on veiligheidskundige een oplossing voor het per direct borgen van de arbeidsveiligheid!

Wij denken graag met je mee over arbeidsveiligheid en arbeidshygiëne. Of dit nu veiligheidskundige ondersteuning tijdens een of meerdere projectfases is of een kortdurend traject. Doel is dat alle medewerkers aan het einde van de dag weer gezond en veilig naar huis gaan!

Wat beloven wij

Met de inzet van deskundige en ervaren veiligheidskundigen ondersteunen wij onze opdrachtgevers op het gebied van HSE management; Health, Safety en Environment.

Onze zelfstandig opererende professionals investeren in kennis over jouw bedrijfsvoering en dragen zorg voor een duidelijke en praktische vertaalslag van wet- en regelgeving. Een goede samenwerking tussen opdrachtgever en professional is hierbij van essentieel belang.

Zo kun jij je zonder zorg richten op jouw primaire proces en is continuïteit op het gebied van veilige en gezonde arbeidsomstandigheden gegarandeerd.

Met onze veiligheidskundige expertise binnen uiteenlopende branches en projectfases ben je met Kader verzekerd van een betrouwbare en professionele partner!

Branches

Bel mij
Vul hier je gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring