030 243 64 64
Veiligheidskundige: per direct op uw projectlocatie

Veiligheidskundige: per direct op uw projectlocatie

Tijdens een projectfase, zoals de uitvoeringsfase of ingebruikname van een bouwwerk of installatie, kan de behoefte aan een veiligheidskundige gewenst, of zelfs noodzakelijk, zijn. Afhankelijk van uw wensen levert Kader tijdelijk een ervaren en praktisch ingestelde veiligheidskundige die per direct bij u op de projectlocatie aan de slag kan. Hiermee bieden wij een flexibele oplossing voor het borgen van de veiligheid op uw projectlocatie én het voldoen aan wet- en regelgeving!

Meerwaarde hands-on veiligheidsdeskundige

Onze veiligheidskundigen hebben kennis van veiligheid én bedrijfskundige processen. Zij begrijpen heel snel hoe een organisatie werkt, waar het over gaat, wat een organisatie drijft en hoe bedrijfskundige processen in elkaar steken. Hierdoor kunnen onze praktisch ingestelde veiligheidskundigen direct aan de slag en zijn zij in staat gelijk input te leveren voor het borgen van de veiligheid op uw projectlocatie.

Een veiligheidskundige van Kader denkt proactief mee over ‘veiligheidsoverstijgende’ zaken en combineert dit met veiligheid. Het bevorderen van kwaliteitsverbetering voor uw product of proces of het vergroten van de medewerkerstevredenheid en daarmee arbeidsproductiviteit, zijn hier goede voorbeelden van.

Wij bieden per direct een hands-on veiligheidskundige bij u op locatie. Een flexibele oplossing voor benodigde capaciteit, kennis, kunde en vaardigheden!

Onze mogelijkheden

Kader levert veiligheidskundigen en specialisten op verschillend niveau voor bepaalde of onbepaalde tijd, fulltime of parttime op iedere locatie in Nederland. Dit kan in beheer van de opdrachtgever, waarbij de verantwoordelijkheid bij de opdrachtgever ligt, of in de vorm van advies / expertise, waarbij Kader een bepaalde verantwoordelijk heeft.

Wanneer u op zoek bent naar een tijdelijke oplossing voor het borgen van de veiligheid op uw locatie, dan bent u bij ons aan het goede adres! Kader kan heel snel schakelen en kan per direct een veiligheidsdeskundige bij u op locatie leveren. Of dit nu is voor capaciteitsproblemen, (langdurige) ziekte of zwangerschapsverlof, wij begrijpen dat het borgen van de veiligheid van groot belang is voor het succes van uw project of bedrijfsvoering.

Bent u op zoek naar een vaste medewerker en begeleidt Kader u al bij één of meerdere projectfases, dan kunnen wij, afhankelijk van de vraagstelling, een veiligheidskundige uit de operatie halen en op tijdelijke basis plaatsen op de plek waar een vaste medewerker voor wordt gezocht. Deze veiligheidskundige gaat direct aan de slag met bijvoorbeeld, het verder invullen van het bestaande HSE beleid, het opzetten en implementeren van KAM managementsystemen, het opstellen van RI&E’s en het trainen en/of coachen van medewerkers.

De periode van plaatsing (detachering) loopt door totdat een vaste medewerker is aangetrokken. Voordeel van deze manier van invullen is, dat u als opdrachtgever al ervaring heeft met de expertise én persoonlijkheid van de veiligheidskundige.

Onze aanpak

Afhankelijk van uw wensen en de inhoud van de opdracht plaatsen wij per direct een veiligheidskundige met de juiste kennis en ervaring, passend binnen de bedrijfscultuur, bij u op locatie.

Een veiligheidskundige van Kader heeft kennis van veiligheid én bedrijfskundige processen. Hierdoor kunnen wij net dat extra stapje zetten!

Wij houden daarbij altijd rekening met het al wel of niet aanwezig zijn van een (gedeeltelijk) team. Het maakt nogal uit of er een extra medewerker bij een team gestationeerd moet worden of dat er een full time oplossing moet worden geregeld omdat er nog niets geregeld is.

Verschillende veiligheidsdeskundigen

Kader kan verschillende veiligheidskundigen leveren:

Middelbare veiligheidskundigen

Onze hands-on veiligheidskundigen zijn gediplomeerd Middelbare Veiligheidskundigen, vaak HBO opgeleide medewerkers, die veelal een vooropleiding Integrale Veiligheidskundige gevolgd hebben. Toegewijde professionals dus met een hands-on mentaliteit. Heeft u een vraagstuk op het gebied van arbeidsveiligheid of bent u op zoek naar tijdelijke veiligheidskundige ondersteuning voor het beheersen van gevaren en risico’s tijdens operationele werkzaamheden op locatie? Dan is een directe inzet van onze hands-on veiligheidskundige dé oplossing voor u!

Hogere Veiligheidskundige

Heeft u behoefte aan ondersteuning op managementniveau bij risicobeheersing? Een interim Hogere Veiligheidskundige draagt zorg voor continue afstemming en V&G coördinatie van techniek, organisatie en gedrag van mensen. Deze Hogere Veiligheidskundige is in staat te sparren met management, medewerkers op de werkvloer én alle lagen die ertussen liggen.

Arbeidshygiënist

Het toevoegen van een arbeidshygiënist aan een team van veiligheidskundigen biedt u een breder inzicht in de gezondheidsrisico’s op lange termijn!

Een arbeidshygiënist is in staat blootstellingsrisico’s en arbeidsrisico’s op de lange termijn beheersbaar te maken. Het uitvoeren van verdiepende RI&E’s, zoals onderzoek naar gevaarlijke stoffen, mechanische trillingen en diverse blootstellingsmetingen behoren tot het specialisme van onze arbeidshygiënisten.

KAM coördinator

Een interim KAM coördinator van Kader is een allround adviseur die dagelijks bezig is met het opzetten, implementeren en onderhouden van KAM managementsystemen bij verschillende opdrachtgevers. Door deze brede ervaring én de actuele kennis van wetgeving en richtlijnen, bieden onze interim KAM coördinatoren absolute meerwaarde. Zij ontzorgen u bij het continueren en/of optimaliseren van het huidige KAM beleid!

 

Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring