030 243 64 64
Veiligheidskundige: per direct op uw projectlocatie

Veiligheidskundige: per direct op uw projectlocatie

Tijdens een projectfase, zoals de uitvoeringsfase of ingebruikname van een bouwwerk of installatie, kan de inzet van een veiligheidskundige gewenst of zelfs noodzakelijk zijn. Afhankelijk van je wensen levert Kader Group tijdelijk een ervaren en praktisch ingestelde veiligheidskundige die per direct bij jou op de projectlocatie aan de slag kan. Hiermee bieden we een flexibele oplossing voor het borgen van de veiligheid op je projectlocatie én het voldoen aan wet- en regelgeving!

Meerwaarde hands-on veiligheidsdeskundige

Onze veiligheidskundigen hebben kennis van veiligheid én bedrijfskundige processen. Zij begrijpen heel snel hoe een organisatie werkt, waar het over gaat, wat een organisatie drijft en hoe bedrijfskundige processen in elkaar steken. Hierdoor kunnen onze praktisch ingestelde veiligheidskundigen direct aan de slag en zijn zij in staat gelijk input te leveren voor het borgen van de veiligheid op jouw projectlocatie.

Een veiligheidskundige van Kader Group denkt proactief mee over ‘veiligheidsoverstijgende’ zaken en combineert dit met veiligheid. Het bevorderen van kwaliteitsverbetering voor je product of proces of het vergroten van de medewerkerstevredenheid en daarmee arbeidsproductiviteit, zijn hier goede voorbeelden van.

Wij bieden per direct een hands-on veiligheidskundige bij jou op locatie. Een flexibele oplossing voor benodigde capaciteit, kennis, kunde en vaardigheden!

Onze mogelijkheden

Kader Group levert veiligheidskundigen en specialisten op verschillend niveau voor bepaalde of onbepaalde tijd, fulltime of parttime op iedere locatie in Nederland. Dit kan in beheer van de opdrachtgever, waarbij de verantwoordelijkheid bij de opdrachtgever ligt, of in de vorm van advies / expertise, waarbij Kader Group een bepaalde verantwoordelijk heeft.

Wanneer je op zoek bent naar een tijdelijke oplossing voor het borgen van de veiligheid op je locatie, dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij kunnen heel snel schakelen en per direct een veiligheidsdeskundige bij jou op locatie leveren. Of dit nu is voor capaciteitsproblemen, (langdurige) ziekte of zwangerschapsverlof, wij begrijpen dat het borgen van de veiligheid van groot belang is voor het succes van jouw project of bedrijfsvoering.

Ben je op zoek naar een vaste medewerker en begeleidt Kader Group je al bij één of meerdere projectfases, dan kunnen wij, afhankelijk van de vraagstelling, een veiligheidskundige uit de operatie halen en op tijdelijke basis plaatsen op de plek waar een vaste medewerker voor wordt gezocht. Deze veiligheidskundige gaat direct aan de slag met bijvoorbeeld, het verder invullen van het bestaande HSE beleid, het opzetten en implementeren van KAM managementsystemen, het opstellen van RI&E’s en het trainen en/of coachen van medewerkers.

De periode van plaatsing (detachering) loopt door totdat een vaste medewerker is aangetrokken. Voordeel van deze manier van invullen is, dat jij als opdrachtgever al ervaring hebt met de expertise én persoonlijkheid van de veiligheidskundige.

Onze aanpak

Afhankelijk van je wensen en de inhoud van de opdracht plaatsen wij per direct een veiligheidskundige met de juiste kennis en ervaring, passend binnen de bedrijfscultuur, bij jou op locatie.

Een veiligheidskundige van Kader Group heeft kennis van veiligheid én bedrijfskundige processen. Hierdoor kunnen wij net dat extra stapje zetten!

Wij houden daarbij altijd rekening met het al wel of niet aanwezig zijn van een (gedeeltelijk) team. Het maakt tenslotte nogal uit of er een extra medewerker bij een team gestationeerd moet worden of dat er een fulltime oplossing moet worden geregeld omdat er geen team is.

Verschillende veiligheidsdeskundigen

Kader Group kan verschillende veiligheidskundigen leveren:

Middelbare veiligheidskundigen

Onze hands-on veiligheidskundigen zijn gediplomeerd Middelbare Veiligheidskundigen, vaak HBO opgeleide medewerkers, die veelal een vooropleiding Integrale Veiligheidskundige gevolgd hebben. Toegewijde professionals dus met een hands-on mentaliteit. Heb je een vraagstuk op het gebied van arbeidsveiligheid of ben je op zoek naar tijdelijke veiligheidskundige ondersteuning voor het beheersen van gevaren en risico’s tijdens operationele werkzaamheden op locatie? Dan is een directe inzet van onze hands-on veiligheidskundige dé oplossing voor jou!

Hogere Veiligheidskundige

Heb je behoefte aan ondersteuning op managementniveau bij risicobeheersing? Een interim Hogere Veiligheidskundige draagt zorg voor continue afstemming en V&G coördinatie van techniek, organisatie en gedrag van mensen. Deze Hogere Veiligheidskundige is in staat te sparren met management, medewerkers op de werkvloer én alle lagen die ertussen liggen.

Arbeidshygiënist

Het toevoegen van een arbeidshygiënist aan een team van veiligheidskundigen biedt je een breder inzicht in de gezondheidsrisico’s op lange termijn!

Een arbeidshygiënist is in staat blootstellingsrisico’s en arbeidsrisico’s op de lange termijn beheersbaar te maken. Het uitvoeren van verdiepende RI&E’s, zoals onderzoek naar gevaarlijke stoffen, mechanische trillingen en diverse blootstellingsmetingen behoren tot het specialisme van onze arbeidshygiënisten.

KAM coördinator

Een interim KAM coördinator van Kader Group is een allround adviseur die dagelijks bezig is met het opzetten, implementeren en onderhouden van KAM managementsystemen bij verschillende opdrachtgevers. Door deze brede ervaring én de actuele kennis van wetgeving en richtlijnen, bieden onze interim KAM coördinatoren absolute meerwaarde. Zij ontzorgen je bij het continueren en/of optimaliseren van het huidige KAM beleid!

 

Bel mij
Vul hier je gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring