030 243 64 64
Risicoanalyse met SHE studies

Risicoanalyse met SHE studies

Een risicoanalyse met SHE studies vormt een belangrijk onderdeel voorafgaand aan en tijdens een bouwproces. De uitkomsten van deze SHE studies bieden praktische criteria voor de uitvoeringsfase. Idealiter worden SHE studies uitgevoerd in de ontwerpfase bouw, om een soepele overgang naar de uitvoeringsfase te realiseren. We begeleiden je graag naar het aantoonbaar voldoen aan wet- en regelgeving!

Risicobeoordelingen

SHE Studies is een verzamelnaam voor risicobeoordelingen als HAZOP, HAZID, LOPA, Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E), Milieu Effect Rapportage (MER) en brandveiligheidsonderzoek. De uitvoering van deze analyses vindt in de praktijk niet alleen plaats tijdens de ontwerpfase, maar ook in de uitvoeringsfase bouw.

Onze meerwaarde

Met de verschillende risicoanalyses onder de verzamelnaam ‘SHE studies’ van Kader Group ontzorgen wij je bij het voldoen aan wet- en regelgeving. SHE studies kunnen in omvang variëren van enkele dagen tot langdurige trajecten van maanden en jaren. Omdat wij ook het V&G plan ontwerpfase en V&G coördinatie kunnen verzorgen, zijn de risico’s al in kaart gebracht voorafgaand aan de uitvoeringsfase. Dit zorgt voor een efficiënt verloop van je bouwproject.

Samenwerken is belangrijk: wij hebben kennis van veiligheid, maar jij bent expert wat betreft jouw product!

Onze aanpak

De aanwezige kennis bij de opdrachtgever vormt voor ons de kern van de SHE studies. Wij hebben inhoudelijke kennis en ervaring op het gebied van veiligheid, maar jij bent de expert wat betreft jouw product. In de rol van procesbegeleider verzamelen we de kennis uit je organisatie over bijvoorbeeld je installatie of machine. We bieden structuur en zorgen dat deze informatie volgens een vaste methodiek op papier komt. Door de aanwezige kennis op deze manier te bundelen voltooien we de analyse en ben je compliant met geldende wet- en regelgeving.

Onze ervaring & expertise

Ons team van veiligheidsdeskundigen heeft veel ervaring in het uitvoeren en begeleiden van de diverse risicobeoordelingen binnen SHE studies. Wij hebben onder meer risicoanalyses uitgevoerd voor opdrachtgevers in de voedselbranche, chemische industrie, oil & gas branche en farmaceutische wereld. Door onze hands-on aanpak begeleiden we u op pragmatische wijze naar compliance. Een passende oplossing voor uw vraag, ongeacht de duur van het traject.

Bel mij
Vul hier je gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring