030 243 64 64

Onze expertise

Met een groot team van deskundige en ervaren veiligheidskundigen ondersteunen wij onze opdrachtgevers op het gebied van project veiligheid en HSE management; Health, Safety en Environment. Met de inzet van Kader Group kun je rekenen op zelfstandig opererende en praktisch ingestelde professionals!

Gediplomeerd veiligheidsdeskundigen op verschillend niveau

Ons team bestaat uit gediplomeerde veiligheidsdeskundigen van verschillende niveaus. Al onze veiligheidsdeskundigen zijn breed inzetbaar. Kader Group heeft generalisten, maar natuurlijk ook specialisten in dienst. Deze specialisten beschikken over extra specialistische kennis en ervaring op het gebied van project veiligheid, procesveiligheid of een specifieke branche waarin Kader Group actief is.

 • Middelbaar Veiligheidskundigen (MVK)
  MVK onderlegde veiligheidskundigen zijn in staat operationele gevaren en risico’s te herkennen en beheersen op ieder project.
 • Hoger Veiligheidskundigen (HVK)
  HVK gediplomeerde veiligheidskundigen kunnen op managementniveau acteren in projecten en beleidsmatige HSE onderwerpen coördineren en managen.
 • Gecertificeerde Kerndeskundigen
  Een aantal van onze HVK adviseurs is gecertificeerd als kerndeskundige volgens de Arbowet. Hierdoor mogen wij in eigen beheer RI&E’s toetsen.
 • Arbeidshygiënisten
  We hebben eigen arbeidshygiënisten in dienst, waarmee wij zelf diverse verdiepende RI&E’s kunnen uitvoeren op bijvoorbeeld blootstellingsmetingen.
Onze professionals aan het woord

Maatwerk

Wij proberen altijd de wensen en behoeften van de opdrachtgever te koppelen aan het niveau van de veiligheidskundige(n).

Passend bij de wensen en de inhoud van de opdrachtgever, levert Kader Group een gedreven, praktische, proactieve en accurate veiligheidskundige. Van een jonge enthousiaste Integrale Veiligheidskundige die net afgestudeerd is tot en met een (gecertificeerde) Hogere Veiligheidskundige die complexe projecten kan uitvoeren of, afhankelijk van omvang of complexiteit van het project, kan managen en coördineren.

Het niveau van de inzet van Kader Group bepaal je zelf. Wil je voldoen aan de minimale eisen die de wetgever je oplegt of liggen jouw veiligheidsambities hoger?

Gedurende de looptijd van het project houden wij nauwlettend in de gaten of de veiligheidskundige ondersteuning opgeschaald of juist gedowngraded moet worden. Iedere projectfase is anders en daar passen wij de expertise van onze professionals en het aantal veiligheidsdeskundigen op aan.

Continuïteit

Naast de inzet van 1 of meerdere ervaren veiligheidsdeskundigen, proberen wij altijd op ieder project van omvang, in goed overleg met de opdrachtgever, een junior veiligheidskundige te plaatsen. Zo is in geval van ziekte, vakantie of uitval de continuïteit op het gebied van veilige en gezonde arbeidsomstandigheden altijd gegarandeerd.

Voor onze opdrachtgevers vertaalt de inzet van een junior veiligheidskundige zich in een interessant uurtarief

Junior veiligheidskundigen hebben minimaal de opleiding Integrale Veiligheid gevolgd en zijn veelal bezig met de opleiding Middelbare Veiligheidskunde. Zij bieden minimaal 1 dag in de week projectondersteuning richting opdrachtgever en eigen collega’s.

Het uitvoeren van deskresearch of het zelfstandig uitvoeren van diverse veiligheidskundige projecten zijn activiteiten die een junior, al dan niet onder begeleiding van een ervaren veiligheidskundige, prima kan uitvoeren.

Bel mij
Vul hier je gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.
 • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring