030 243 64 64
Werving en selectie

Werving en selectie

Voor kandidaten

Op zoek naar een leuke baan in het QHSSE-werkveld? Dan ben je bij Kader Group aan het juiste adres! Voor een aantal van onze opdrachtgevers zoeken wij kandidaten voor uiteenlopende functies in dit vakgebied. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Voor opdrachtgevers

Op zoek naar die ene kandidaat die jouw vacature of opdracht invult én past in je organisatie? Kader Group helpt je daar graag bij. Lees snel verder!

Wat beloven wij

Met de inzet van deskundige en ervaren veiligheidskundigen ondersteunen wij onze opdrachtgevers op het gebied van HSE management; Health, Safety en Environment.

Onze zelfstandig opererende professionals investeren in kennis over jouw bedrijfsvoering en dragen zorg voor een duidelijke en praktische vertaalslag van wet- en regelgeving. Een goede samenwerking tussen opdrachtgever en professional is hierbij van essentieel belang.

Zo kun jij je zonder zorg richten op jouw primaire proces en is continuïteit op het gebied van veilige en gezonde arbeidsomstandigheden gegarandeerd.

Met onze veiligheidskundige expertise binnen uiteenlopende branches en projectfases ben je met Kader verzekerd van een betrouwbare en professionele partner!

Branches

Bel mij
Vul hier je gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring